onsdag 22 juni 2011

Nu byter jag blogg!

Jag har använt för många bilder så nu kan jag inte ladda upp flera här på bloggen utan att betala, så nu byter jag blogg. Detta har hänt för många andra jag känner också, och jag tycker systemet verkligen suger. Nåja, här är länken till min nya blogg:

http://linnnslife.devote.se/

Det kommer vara väldigt rörigt på bloggen nu ett tag, jag måste ta itu med att ändra designen och sånt totalt. Hoppas ni gillar min nya blogg!
Puss & kram!

Bildlöst

Har inte gjort något över huvud taget idag. Nu ska jag nog fortsätta slappa, där ute regnar det ändå så. Kan det inte bli varmt igen snart? Det är ju tråkigt med kyla och regn!

Och så har bloggen tydligen fått något fel, så det går inte att ladda upp några bilder. Man får bara hoppas den börjar funka igen snart! Så därför blev det här inlägget utan bild.
Hejdå!

 

tisdag 21 juni 2011

23.15

Säger godnatt med detta inlägg nu. Har just tittat på House med Linus, och nu blir det att krypa till kojs. Hörs imorgon!
Sweet dreams!


Tråkigt

Chill kväll den här också. Jag har faktiskt rätt så tråkigt nu. Där ute regnar det också... Jag har inte hittat på nåt roligt på hela dagen. Hoppas jag hittar på något roligare imorgon ^^
Adiós!


 

Morning!

Igår kväll blev det först att sätta sig framför TV:n en stund. Sen hade vi sanning eller konsekvens en stund. När vi tröttnade på det for vi ut på en kort fotorunda. Det blev inte så många bilder. Till sist satt vi typ bara framför datorn innan vi for och sova ^^
Riktigt bra kväll




I morse steg vi upp klockan 10. Då satte vi oss och tittade på Barnkanalen en stund. Nu ska vi väl nörda en stund till innan vi hittar på nåt annat.
Ciao!

måndag 20 juni 2011

Simma & sleepover

Sitter hos mig och chillar med Victoria nu. Förr idag blev det en simtur, i kallt vatten. Vi hann nästan bara doppa oss innan det blev för kallt så vi gick upp igen. Då satte vi oss på hopptornet och käkade kex ^^




Vi bestämde också på hemvägen att Vicki ska sova här idag. Sen blev det en tur till S-market och sen efter Victorias saker. Vi tittade just lite på TV och nu får vi se vad vi hittar på.
Hugs & kisses!

Outfit & simning




Topp: H&M 
Jeans: Bershka (London)
Halsband: Seppälä
Rosett: Claire's (London)

Nu sticker jag iväg till simstranden med Victoria. Det är ganska 'kallt' ute men jag tror nog vi ska klara oss. Hoppas bara vattnet inte är allt för kallt!
Bye!

Music

Regn idag också... Det är ju sommar, då vill man ha sol och värme! Jag börjar få nog av det här tråkiga vädret. Dels på grund av vädret och dels på grund av min lathet har jag bara suttit här inne och lyssnat på musik eller varit vid datorn hela morgonen. 
Ha en bra dag alla!

söndag 19 juni 2011

Kusin vitamin ♥

Sitter här med min kusin Amanda och trögar nu ^^  Vi har just spelat lite Move och lyssnat på musik och sånt, och nu blir det väl mest chill.
Ciao!


Söndag

Idag är det lika 'kallt' som hela veckan har varit. I morse så regnade det också... Men nu skiner solen igen så det gör ju allt lite bättre! Jag sitter ännu i pyjamas, men senare idag kanske det blir en promenad med hunden eller nåt. Och någon gång under dagen ska vi väl hälsa på morfar också.

Det var nog allt för mig just nu.
Puss & kram!